Svatební agentura Světlany Uldrichové
Svatební agentura
Světlany Uldrichové

Veronika & Pavel

Ráda bych Vám napsala pár řádků, než Verunka zašle své poděkování, což bude, vzhledem ke svatební cestě, chvíli trvat.
Ačkoliv, jak víte, jsem měla ze svatby, navíc na tomto místě a při tomto počasí, značné obavy, svatba pod vaším vedením mě okouzlila.
Vyrovnaly jste svými zkušenostmi všechna slabá místa zvolené lokality, perfektně zvolily náhradní umístění obřadu /a přemluvily nevěstu/, mile řídily nás, nezkušené svatebčany, krásně organizovaly všechny na sebe navazující části programu. Výběr vašich dodavatelů byl dokonalý, všichni byli nejen profesionální, ale i velmi příjemní a přispívali k uvolněné atmosféře svatby, vizážistka dělala zázraky, fotografka vedle své práce ještě s přehledem a humorem motivovala svatebčany, kapela byla velmi kontaktní, výzdoba překrásná, atd., atd….
Nejvíce však oceňuji, milí paní Světlano a Barborko, Vaše stále milé, pozitivní a hlavně přátelské a ohleduplné jednání, stálé úsměvy bez známek jakékoli únavy či nervozity. Velmi Vám za to děkuji, protože pro mne byl tento neformální a lidský přístup ze všeho nejdůležitější.
Svatebčané byli všichni nadšení, mnoho se jich vrátilo ještě ráno posnídat a všichni svatbu a její organizaci hodnotili jako nejkrásnější, co kdy viděli, máme skutečně neuvěřitelné ohlasy. Rozdali jsme na Vás mnoho kontaktů a vždy vás budeme nadšeně doporučovat. Pokud se mé další dcery budou někdy vdávat, tak opět pouze s vaším laskavým vedením.
ještě jednou Vám z celého srdce děkuji za splnění a překonání Verunčina / trochu bláznivého/ snu…., za těch podmínek to byl od vás opravdu úžasný výkon!

S přáním mnoha takto vydařených svateb a nadšených svatebčanů,
Vaše Karolína Čechová

Foto: Helena Szmigielová

Líbila se vám tato svatba?

Chcete mít také dokonale zorganizovanou svatbu na světové úrovni? Tak, aby vy a vaši hosté vzpomínali na svatbu? Kontaktujte mě a probereme detaily vaší svatby u šálku dobré kávy.

Koncept "5 senses wedding"

Zhlédněte si video o konceptu "5 Senses Wedding"

Máte dotaz?

Napište mi a ráda vám zodpovím veškeré otázky.

Máte dotaz?

Napište mi a ráda vám zodpovím veškeré otázky.