Svatební agentura Světlany Uldrichové
Svatební agentura
Světlany Uldrichové

Katka & Honza

Již delší dobu žijeme oba v Sydney v Austrálii, avšak chtěli jsme mít svatbu v rodných Čechách. A tak jsme se obrátili na Báječnou svatbu. Víme o sobě, že jsme tím nejhorším možným (nejnáročnějším) zákazníkem. Pamatuji si jako dnes mou první, a vlastně jedinou předsvatební schůzku se Světlanou, kdy jsem se ptal, zdali lze spojit organizaci přes 10 časových pásem s kombinací našich velmi vysokých očekávání.
Tak jako všichni novomanželé, i my jsme chtěli mít jen tu nejhezčí svatbu, něco, na co my a naši hosté budou opravdu dlouho vzpomínat…
… zde cituji několik zkrácených reakcí, emailů od našich hostů, které snad vyjádří ten úžasný den:
„Ahoj Honzo a Katko. Tak to byla nejlepší svatba na světě. To už nikdy nikdo nepřekoná. Mělo to úplně všechno, co báječná svatba může mít. Nezopakovatelné!“
„Svadba bola naprosto neuveriteľná, najlepšia na svete. Všetko sa viac ako vydarilo, nebolo tam prázdného miesta.”
„Unforgettable”
„Ahoj Honzo. Tohle byla nejlepší svatba, kterou jsme kdy zažili! Kromě toho, že si nedovedu představit lepší kombinaci místa, počasí a programu, bych Vám rád poslal obrovský kompliment za několik dalších věcí. Schopnost dát dohromady tak skvělou skupinu lidí z celého světa. Vytvořit atmosféru s emocionálním nábojem. Zapojit všechny do oslavy tak, že se neuvěřitelně baví, Veškeré doladěné detaily…”
„Moc rádi bychom poděkovali za pozvání na megabombastickou, nezapomenutelnou svatební veselici. Organizace a účastníci byli dokonalí.”
„Ahoj Katko a Honzo. Moc ďakujeme za skvelý zážitok! Mali sme vysoké očakávania a tie boli prekonané!!! Jedným slovom GREAT!!!”
„My jsme dneska v práci vůbec nepracovali, protože jsme úplně všichni probírali vaši neuvěřitelnou svatbu.”

Světlano, Báro a Gabrielo,

patří Vám obrovské děkuji! A ano 😉 Podařilo se Vám opravdu vytvořit opravdu nezapomenutelný zážitek pro nás 😉 . = Mise splněna 😉 zážitek, který jsme probírali každý den na naši svatební cestě. Místo, výzdoba, všechny detaily, hudba, zábava… nedokážeme si představit nic lepšího. Váš pozitivní přístup napříč těm mým problémům s úřady byl skvělý. Obrovské díky také patří našim úžasným hostům, rodině a kamarádům, kteří byli naprosto skvělí.

Foto: Pavlína Jarošová

Video: Primetime

Líbila se vám tato svatba?

Chcete mít také dokonale zorganizovanou svatbu na světové úrovni? Tak, aby vy a vaši hosté vzpomínali na svatbu? Kontaktujte mě a probereme detaily vaší svatby u šálku dobré kávy.

Koncept "5 senses wedding"

Zhlédněte si video o konceptu "5 Senses Wedding"

Máte dotaz?

Napište mi a ráda vám zodpovím veškeré otázky.

Máte dotaz?

Napište mi a ráda vám zodpovím veškeré otázky.