Svatební agentura Světlany Uldrichové
Svatební agentura
Světlany Uldrichové

Domča & Honza

Chtěli bychom moc poděkovat skvělému týmu z Báječné svatby, protože díky nim byl náš den nezapomenutelný.
Abych to vzala úplně od začátku: když jsme začali řešit svatbu, věděli jsme, že budeme chtít koordinátorku, abychom si svůj den co nejvíce užili a veškeré stresy šli stranou. Byla jsem na více schůzkách, ale nebylo to ono. Když jsem přišla do téhle agentury, měla jsem jasno. Mají úžasný cit pro detail, nic pro ně není problém, vždy se snažili vyjít co nejvíce vstříc a najít řešení. Na první pohled je vidět, že jsou to profíci a vědí o čem mluví.
Co se výzdoby týče, měla jsem konkrétní představu jak o barvách, tak kytkách a podobně. Proto jsem se na začátku bála, jestli to bude podle mých představ. Ale v den svatby jsem byla nadšena. Bylo to naprosto dokonalé a všechno bylo do nejmenšího detailu domyšlené. Nemuseli jsme přemýšlet nad tím, co v kolik začíná, kde se máme přesunout atd .Všechno měli pod palcem a my jsme se mohli věnovat svým blízkým. Takže ještě jednou velké díky, jste úžasné !!

Mají úžasný cit pro detail, nic pro ně není problém!

Líbila se vám tato svatba?

Chcete mít také dokonale zorganizovanou svatbu na světové úrovni? Tak, aby vy a vaši hosté vzpomínali na svatbu? Kontaktujte mě a probereme detaily vaší svatby u šálku dobré kávy.

Koncept "5 senses wedding"

Zhlédněte si video o konceptu "5 Senses Wedding"

Máte dotaz?

Napište mi a ráda vám zodpovím veškeré otázky.

Máte dotaz?

Napište mi a ráda vám zodpovím veškeré otázky.